Постинг
03.12.2011 12:01 -
Пушен салам
Продукти: 1 кг. свинско месо (от плешката) 1 кг. говеждо месо (без тлъстнни от предната половина) 200 г. сланина (от гърба или гърдите) 60 г. сол 2 г. селитра 5 г. смлян черен пипер 4 г. захар Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на парчета по 100 грама, натрива се със солта и се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/03/%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bc.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/03/%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bc.html
Няма коментари
Търсене