Постинг
30.11.2011 21:37 -
Бяла риба с гръцки сос
Продукти: 1 кг. бяла риба (хек, мерлуза) сокът на 1 лимон мазнина за пържене (олио, зехтин) сол За панировката: 1 ч.ч. брашно 2 ч.ч. бира 1 бр. яйце За гръцкия сос: 2-3 филии хляб 1 глава чесън 1 с.л. оцет 1/2 ч.ч. олио (или зехтин) 1/2 ч.ч. счукани орехи сол Начин на приготвяне: 1. Рибата [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/30/%d0%b1%d1%8f%d0%bb%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%81-%d0%b3%d1%80%d1%8a%d1%86%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be%d1%81.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/30/%d0%b1%d1%8f%d0%bb%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%81-%d0%b3%d1%80%d1%8a%d1%86%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be%d1%81.html
Няма коментари
Търсене