Постинг
25.11.2011 21:37 -
Паниран толстолоб
Продукти: 800 г. филе от толстолоб 3 бр. яйца 1 ч.ч. брашно 1 ч.ч. бира 1 ч.ч. олио черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Рибното филе се разрязва на филийки с дебелина 1 см. Филенцата се посоляват на вкус, поръсват се с черен пипер и се оставя да престоят 1 час (в хладилник). 2. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/25/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d1%82%d0%be%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b1.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/25/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d1%82%d0%be%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b1.html
Няма коментари
Търсене