Постинг
10.11.2011 21:13 -
Каварма в гювече
Продукти: 750 г. крехко свинско (агнешко) месо 1 к.ч. олио 25 г. прясно масло 5 глави кромид лук (или 3 стръка праз) 1 ч.ч. стерилизирани домати 1/2 връзка магданоз 1 ч.л. смлян черен пипер (или чубрица) 1 ч.ч. натрошено сирене сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на малки парчета (по 5—6 [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/09/%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%b2-%d0%b3%d1%8e%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/09/%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%b2-%d0%b3%d1%8e%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене