Постинг
02.11.2011 02:44 -
Пилешки сърца с лук и гъби
Продукти: 500 г. пилешки сърца 3 глави лук 400 г. гъби 50 г. топено сирене сол черен пипер чубрица Начин на приготвяне: Пилешките сърца се сваряват до полуготовност. Запържват се главите лук нарязани на полумесеци. Към тях се прибавят гъбите нарязани на едро и се пържат на силен огън, за да не пуснат много вода [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/02/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%80%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/02/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%80%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8.html
Пилешки сърца с гъби, лук и печена чушка
Пилешки сърца по селски
Подмяната на българската самоличност
Пилешки сърца по селски
Подмяната на българската самоличност
Няма коментари
Търсене