Постинг
27.10.2011 18:13 -
Банска капама
Продукти: 700 г. свинско месо 700 г. телешко месо 600 г. пилешко месо 150 г. сланина 400 г. кървавица 2 бр. кисели зелки червено вино тесто за замазване Начин на приготвяне: На дъното на пръстен гювеч се слагат 3-4 цели зелеви листа. Отгоре се нареждат зелеви сармички, направени от парченца свинско и телешко месо. Покриват [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/27/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d0%bc%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/27/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d0%bc%d0%b0.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене