Постинг
21.10.2011 15:31 -
Баница с патладжан и месо
Продукти: 250 г. кайма 2 бр. патладжани 1 пакет точени кори 1 с.л. олио черен пипер сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Патладжаните се измиват и се изпичат във фурна, след което се обелват и се нарязват наситно до консистенцията на пюре. 2. В каймата се наливат 100 мл вода и се намачква с [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/21/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%bd-%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/21/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%bd-%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be.html
Няма коментари
Търсене