Постинг
14.10.2011 17:43 -
„Пияни“ гъби – зимнина
Продукти: 1 кг. гъби 2 ч.ч. вода 2 ч.ч. бяло вино 1 с.л. сол 1 ч.л. черен пипер на зърна Начин на приготвяне: 1. Изчистените, измити и нарязани гъи се бланшират 5 минути във вряща подсолена на вкус вода, в която е добавена малко лимонена киселина. 2. Отцеждат се и се нареждат в буркани. 3. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/13/%d0%bf%d0%b8%d1%8f%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/13/%d0%bf%d0%b8%d1%8f%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене