Постинг
07.10.2011 07:49 -
Френски пастет със сирене и орехи
Продукти: 100 г. извара 100 г. крема сирене 2-3 парченца натурално топено сирене 2-3 супени лъжици олио 50 г. ситно смлени орехови ядки сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Всички съставки се смесват в купа и се разбъркват добре до получаване на хомогенна смес. 2. Сместа се оставя да престои в хладилник за около [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/04/%d1%84%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%82-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5-%d0%b8-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/04/%d1%84%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%82-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5-%d0%b8-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене