Постинг
19.09.2011 14:43 -
Гъбена супа с бекон
Продукти: 250 г. печурки 1 бр. морков 1 к.ч. фиде 150 г. бекон 1 бр. яйце 1 л. вода пресен магданоз черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Нарязаните гъби се сваряват до омекване във врящата вода за около 15-20 минути, заедно с моркова, нарязан на кубчета. Прибавя се със сол и черен пипер на [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/19/%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d1%81-%d0%b1%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/19/%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d1%81-%d0%b1%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bd.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене