Постинг
16.09.2011 16:55 -
Риба тон с ориз
Продукти: 200 г. риба тон (или от консерва) 250 г. ориз 1,2 л. вода 4 с.л. маслини (нарязани) 3-4 с.л. целина (нарязана на ситно) 100 г. кашкавал (настърган) 300 мл. пилешки бульон сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Оризът се изсипва в предварително кипната подсолена вода и се вари на слаб огън 10-12 минути, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/16/%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%82%d0%be%d0%bd-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/16/%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%82%d0%be%d0%bd-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене