Постинг
29.08.2011 17:01 -
Свинско със зелен фасул и картофи
Продукти: 800 г. свинско месо 800 г. консерва зелен фасул 1 голяма глава лук 2 големи картофа 4-5 скилидки чесън 150 г. домати 1 ч.л. червен пипер 3 с.л. брашно 1 връзка магданоз 30 мл. олио Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на хапки. Картофите се обелват и се нарязват на по-едри кубчета. Чесъна [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/08/28/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%bb-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%be%d1%84%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/08/28/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%bb-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%be%d1%84%d0%b8.html
Вегетарианска яхния от зелен фасул и печ...
Зелен фасул по манастирски
Салата със зелен фасул и червено цвекло
Зелен фасул по манастирски
Салата със зелен фасул и червено цвекло
Няма коментари
Търсене