Постинг
30.07.2011 03:11 -
Пандишпан с мляко
Продукти: 10 бр. яйца 300 г. пудра захар 200 г. брашно 1 л. прясно мляко 2-3 праха ванилия счукан сухар Начин на приготвяне: 1. Жълтъците се отделят от яйцата и се разбиват с пудрата захар много добре. 2. Прибавя се брашното и се разбърква. 3. Добавят се и добре разбитите на сняг белтъци. 4. Сместа [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/29/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%bf%d0%b0%d0%bd-%d1%81-%d0%bc%d0%bb%d1%8f%d0%ba%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/29/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%bf%d0%b0%d0%bd-%d1%81-%d0%bc%d0%bb%d1%8f%d0%ba%d0%be.html
Стандартите за месо и мляко ще картелизи...
По-добре мляко в хладилника, отколкото к...
Отровно мляко: Режим забрани независими ...
По-добре мляко в хладилника, отколкото к...
Отровно мляко: Режим забрани независими ...
Няма коментари
Търсене