Постинг
26.06.2011 16:08 -
Суфле по швейцарски
Продукти: 30 г. маргарин 250 г. бял хляб 300 г. кашкавал на филийки 50 г. прошарена сланина 4 яйца 1/2 литър мляко 1 връзка магданоз индийско орехче сол Начин на приготвяне: Намазва се огнеупорен съд с мазнина, хлябът се нарязва на филийки, които се покриват с кашкавал. Редят се като леко се презастъпват в съда, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/23/%d1%81%d1%83%d1%84%d0%bb%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d1%88%d0%b2%d0%b5%d0%b9%d1%86%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/23/%d1%81%d1%83%d1%84%d0%bb%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d1%88%d0%b2%d0%b5%d0%b9%d1%86%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене