Постинг
07.06.2011 10:21 -
Задушени гъби с лук, домати и сирене
Продукти: 500 г. гъби (печурки) 2 глави лук 500 мл. доматен сок 200 г. сирене 1/2 пакетче готова крем-супа от гъби сол и черен пипер на вкус няколко стръка прясна маточина 1 каф.ч. бяло вино 50 г. масло 4-5 с.л. олио дафинов лист 1 щипка куркума Начин на приготвяне: 1. Ситно нарязаният лук се задушава [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/05/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b8-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/05/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b8-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене