Постинг
02.06.2011 01:20 -
Карфиолена крем супа – Дюбари
Продукти: 1 гл. карфиол (около 1 кг.) 1,5 л. пилешки бульон 50 г. масло 2 яйца 3 с.л. брашно 2 с.л. сметана индийско орехче черен пипер сол Начин на приготвяне: Измийте и почистете карфиола. В тенджера запържете брашното с маслото до златисто. Прибавете бульона (може да сложите 2 л.) и след като заври сложете карфиола. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/30/%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%84%d0%b8%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc-%d1%81%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d0%b4%d1%8e%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/30/%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%84%d0%b8%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc-%d1%81%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d0%b4%d1%8e%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене