Постинг
30.05.2011 21:44 -
Мариновано печено свинско
Продукти: около 2 кг. свински врат (или котлети) без кост, цяло парче 2 с.л. лимонов сок 4 с.л. бяло вино 3 с.л. пълнозърнеста горчица 1 ч.л. смлян черен пипер, пълна 1 ч.л. мед (захар) 2 с.л. олио (зехтин) 1 1/2 ч.л. сол 10 резена пушено филе(шунка или бекон), по дебело нарязани 10 резена кашкавал (обикновен [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/30/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/30/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be.html
Свинско със зеленчуци в гърне
Печено свинско със зеленчуци по китайски
Печено свинско месо със сухи сини сливи
Печено свинско със зеленчуци по китайски
Печено свинско месо със сухи сини сливи
Няма коментари
Търсене