Постинг
29.05.2011 13:07 -
Маслен боб с лук
Продукти: 1 ч.ч. червен боб 50 г. масло 50 г. зехтин 1 глава лук сол Начин на приготвяне: Бобът се накисва за 8 часа в студена вода. Отцежда се, залива се пак със студена вода и се вари до омекване. С решетъчна лъжица се изважда от тенджерата. В друга тенджера се загряват зехтинът и маслото. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/28/%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b1%d0%be%d0%b1-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/28/%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b1%d0%be%d0%b1-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
Творческия гений на мутрруския человек
ВИДЕО: Сортиране на белен слънчоглед с ф...
ВИДЕО: Сортиране на фасул
ВИДЕО: Сортиране на белен слънчоглед с ф...
ВИДЕО: Сортиране на фасул
Няма коментари
Търсене