Постинг
26.05.2011 14:32 -
Мусака от месо и макарони
Продукти: 300 г. кайма 3 с.л. олио 1/2 пакетче краве масло 1 глава кромид 4 домата 100 г. макарони 2 с.л. брашно 1/3 ч.ч. кашкавал червен пипер 1/4 ч.л. сол Начин на приготвяне: Лукът се задушава в олиото с малко вода до омекване и изпаряване на течността. Прибавят се част от нарязаните домати и размесената [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/23/%d0%bc%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be-%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/23/%d0%bc%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be-%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене