Постинг
30.04.2011 19:13 -
Агнешки котлети с ванилен-портвайн сос
Продукти: 8 агнешки котлета 2 с.л. растителна мазнина 1 малка глава лук 6 смокини 1 шушулка ванилия 1/8 л. портвайн 2 с.л. масло Начин на приготвяне: Котлетите се измиват и подсушават. Загрявате мазнината в подходящ тиган и запържвате котлетите и от двете страни за около 3-4 минути от всяка (докато придобият подходящ златист цвят). Изваждате [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/29/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d1%81-%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d1%81%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/29/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d1%81-%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d1%81%d0%be.html
СОС- добавка към ястие
Доматен сос с печен чесън и маслини
Общински съветник в СОС на неонацистко с...
Доматен сос с печен чесън и маслини
Общински съветник в СОС на неонацистко с...
Няма коментари
Търсене