Постинг
03.04.2011 03:25 -
Агнешко бутче в гърне
Продукти: месото от 1 бутче 1 ч.ч. оцет 100 гр. сланина 4 глави лук 2 моркова по 1 връзка листа от целина и магданоз 2 дафинови листа 2 глави чесън 1 ч.ч. бяло вино 1 с.л. брашно 3-4 домата 2 к.ч. масло червен пипер сол Начин на приготвяне: Обезкостеното бутче нарязваме на порции, заливаме с [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/02/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d1%83%d1%82%d1%87%d0%b5-%d0%b2-%d0%b3%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/02/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d1%83%d1%82%d1%87%d0%b5-%d0%b2-%d0%b3%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%b5.html
Пълнено агнешко бутче в тесто
Пълнено агнешко бутче със спанак и гъби
Задушено агнешко бутче със зелен лук
Пълнено агнешко бутче със спанак и гъби
Задушено агнешко бутче със зелен лук
Няма коментари
Търсене