Постинг
02.04.2011 01:50 -
Панирани пилешки котлети по Виенски
Продукти: 1 бр. пиле около 1 кг. 1 връзка корени за супа сол черен пипер брашно галета 1 бр. яйце 3-4 с.л. прясно мляко кашкавал настъргана лимонова кора лимонов сок 20 гр. масло костена отвара или подсолена вода мазнина за пържене Начин на приготвяне: Почистеното пиле се вари в костена отвара или подсолена вода (колкото [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/31/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/31/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене