Постинг
31.03.2011 02:19 -
Свинско с кориандър в червено вино (Афелия)
Продукти: 1 кг. свинско месо 1 ч.ч. червено вино кориандър сол черен пипер пръчка канела 6 с.л. олио Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на кубчета и се маринова във виното и подправките най-малко 4 часа, а най-добре – цяла нощ. 2. Изважда се от маринатата и се подсушава. Маринатата се оставя на страна. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/30/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%8a%d1%80-%d0%b2-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b0%d1%84%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/30/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%8a%d1%80-%d0%b2-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b0%d1%84%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене