Постинг
21.02.2011 07:07 -
Френска лимонова торта
Продукти: За блата от маслено-ронливо тесто: 350 гр. брашно 175 гр. масло със стайна температура 1 ч.ч. студена вода За крема: 4 яйца 250 гр. захар 100 гр. разтопено масло сокът на 4 лимона (250 мл.) Начин на приготвяне: Брашното и маслото се разбъркват с ръце до образуването на трохи. Постепенно се налива водата и [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/20/%d1%84%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/20/%d1%84%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b0.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Търсене