Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 12.03.2011 г.
12.03.2011 21:13 -
Телешки гулаш по тайландски
Продукти: 700 гр. телешко филе 1 супена лъжица олио 1 глава кромид лук 2 люти червени чушки 1 1/3 чаша кондензирано мляко(или сметана) 2 супени лъжици соев сос 250 гр. зелен фасул(или от консерва) къри на вкус Начин на приготвяне: Измито...
12.03.2011 21:13 -
Курабии с мармалад
Продукти: За тестото: 250 гр. брашно 100 гр. захар 1 яйце 125 гр. краве масло 1 пакетче ванилия 1 щипка сол За крамбъла: 75 гр. брашно 50 гр. захар 2 с.л. смлени бадеми 50 гр краве масло 1/2 ч.л. канела 3-4 с.л. мармалад от вишни или дру...
12.03.2011 21:13 -
Пилешки дробчета с майонеза и вино
Продукти: 1 кг. пилешки дробчета 3 с.л. вегета 200 гр. майонеза 250 гр. мариновани гъби 1 ч.ч. бяло вино 1 ч.л. черен пипер 1 ч.л. сол Начин на приготвяне: Дробчетата се измиват добре и се накисват в прясно мляко за около 1 час. След тов...
12.03.2011 13:55 -
Ориз на фурна с праз и пилешко
Продукти: 1 ч.ч. ориз 800 гр. пилешко филе 2 стръка праз 1 морков 1 връзка пресен лук 400 гр. домати 3 с.л. зехтин 1/2 ч.л. черен пипер 1 ч.л. червен пипер 1 ч.л. чубрица 2 ч.ч. вода сол Начин на приготвяне: Празът и пресният лук се наря...
12.03.2011 13:55 -
Овнешко гювеч
Продукти: 600 гр. овнешко месо 150 гр. лук 400 гр. картофи 100 гр. бамя 150 гр. зелен фасул 150 гр. патладжани 100 гр. моркови 100 гр. чушки 200 гр. домати 20 гр. магданоз 1 ч.л. червен пипер 3 с.л. растително масло 8 гр. сол Начин на пр...
12.03.2011 13:55 -
Пълнено агнешко бутче – II вид
Продукти: 1 бр. агнешко бутче (1-1,2 кг) 200 гр. лук 200 гр. домати 500 мл. бира 150 гр. бъбреци 150 гр. ориз 40 гр. орехи 4 с.л. растително масло 2 гр. черен пипер 30 гр. магданоз 10 гр. сол Начин на приготвяне: 1. В бутчето се прави ра...
12.03.2011 13:55 -
Мариновани агнешки шишчета
Продукти: 800 гр. агнешка плешка обезкостена 150 гр. домати 100 гр. малки тиквички 100 гр. малки сладки тикви 100 гр. мариновани гъби 200 мл. зехтин 50 гр. лимонов сок 1 с.л. горчица 1 ч.л. сушен естрагон 10 гр. сол Начин на приготвяне: ...
Търсене