Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 20.11.2011 г.
20.11.2011 13:19 -
Шаран „под капак“
Продукти: 1 бр. по-малък шаран 200 г. малки лукчета 3 с.л. олио 1 ч.л. брашно 5-6 бр. скилидки чесън 1 бр. дафинов лист 10 зърна бахар 2-3 с.л. бяло вино сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Запържват се почистените лукчета в нагорещеното...
20.11.2011 13:19 -
Катми на сач
Продукти: 30 г. мая за хляб 1 ч.л. сол 1 ч.л. захар 500 г. брашно 700 мл. прясно мляко 1 бр. белтък на пяна масло За намазване на сача: 1 разбит с вода жълтък резен ябълка Начин на приготвяне: 1. Маята се разтваря с вода, към нея се приб...
20.11.2011 13:19 -
Месо в собствен сос
Използва се I-во качество говеждо, телешко или свинско месо, което се обезкостява, обезжилява се, нарязва се на парчета по 50—60 г, посолява се по с 25 г сол на килограм месо и се нарежда плътно в буркани. Във всеки буркан се поставя по ...
Търсене