Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 20.10.2011 г.
20.10.2011 16:07 -
Брестовишко пълнено агне
Продукти: 1 бр. агне агнешки дреболии 1 кг. ориз 1/2 л. олио 3 връзки пресен лук около 15 г. сол 1 връзка джоджен 1 пак. черен пипер 3 кг. кисело зеле 200 г. свинска мас Начин на приготвяне: На кавармата: 300 мл олио се затопля и към нег...
20.10.2011 16:07 -
Овнешко по тракийски
Продукти: 500 мл. бира 700 г. овнешко месо 150 г. лук 80 г. целина 30 г. лютеница 10–12 зърна черен пипер 1/2 връзка магданоз 50 мл. олио 80 мл. оцет сол Начин на приготвяне: Обезкостеното и почистено от грубата съединителна тъкан (сухож...
20.10.2011 16:07 -
Шиш кебап по Панагюрски
Продукти: 250 мл. вино 800 г. свинско месо 10–15 скилидки чесън 50 мл. оцет 50 мл. олио 2 г. канела 1 ч.л. ким 10–12 зърна чер пипер сол Начин на приготвяне: Обезкостеното, почистено, измито и оцедено месо се нарязва на парчета за шишчет...
20.10.2011 16:07 -
Телешки джолан в гърне
Продукти: 2 кг. телешки джолан 4-5 бр. домати 3-4 глави лук 3-4 бр. моркови 50 г. краве масло 3/4 чаена чаша вино 2-3 бр. дафинови листа 10-15 зърна черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Джоланът се измива, насича се на парчета и се сл...
Търсене