Постинг
06.07.2013 10:58 -
Любопитно за хляба и зърнените храни
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 2592 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 06.07.2013 11:01
Прочетен: 2592 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 06.07.2013 11:01
Усвоимостта на различните видове хляб е различна.
Хлябът, приготвен от фино бяло брашно,
се усвоява почти напълно и не оставя твърди или други остатъци.
Хлябът, приготвен от брашно с трици,
оставя много твърди частици, които дразнят червата...
Прочетете цялата статия
Хлябът, приготвен от фино бяло брашно,
се усвоява почти напълно и не оставя твърди или други остатъци.
Хлябът, приготвен от брашно с трици,
оставя много твърди частици, които дразнят червата...
Прочетете цялата статия
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене