Постинг
16.04.2012 20:25 -
Пролетна манджа с коприва
Продукти: 350-400 г. връхчета на млада коприва 3 по големи стръка пресен лук 1 стрък пресен чесън 2 с.л. с връх ориз 1 с.л. джоджен 1 с.л. пресен магданоз 1 с.л. червен пипер 70 мл. доматен сок + щипка захар 1/3 ч. л. смлян черен пипер 4 с.л. олио 2 с.л. с връх брашно сол [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/16/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b0-%d1%81-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/16/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b0-%d1%81-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0.html
Пролетна зелена супа със спанак и коприв...
Панирано копривено вълшебство
Ако хората знаеха колко е полезна, не би...
Панирано копривено вълшебство
Ако хората знаеха колко е полезна, не би...
Вкусни крилца във фритюрник
Как да използваме стария хляб
КАК ДА ПОГОТВИМ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА ЗА ПИЕ...
Как да използваме стария хляб
КАК ДА ПОГОТВИМ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА ЗА ПИЕ...
Търсене