Постинг
16.04.2012 20:25 -
Пролетна манджа с коприва
Продукти: 350-400 г. връхчета на млада коприва 3 по големи стръка пресен лук 1 стрък пресен чесън 2 с.л. с връх ориз 1 с.л. джоджен 1 с.л. пресен магданоз 1 с.л. червен пипер 70 мл. доматен сок + щипка захар 1/3 ч. л. смлян черен пипер 4 с.л. олио 2 с.л. с връх брашно сол [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/16/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b0-%d1%81-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/16/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b0-%d1%81-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0.html
Пролетна зелена супа със спанак и коприв...
Панирано копривено вълшебство
Ако хората знаеха колко е полезна, не би...
Панирано копривено вълшебство
Ако хората знаеха колко е полезна, не би...
Търсене