Постинг
11.04.2012 16:19 -
Агне в трап
Продукти: 6-7 кг. агне 600 г. топено масло 80 г. сол 20 г. черен пипер Начин на приготвяне: 1. Агнето се одира внимателно. Изчиства се от вътрешностите, оставят се само бъбреците. Посолява се отвътре и отвън със сол и черен пипер. Връща се обратно в кожата, която се завързва от двете страни. 2. Изкопава се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/11/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5-%d0%b2-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bf.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/11/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5-%d0%b2-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bf.html
Русия е най-непримиримият и безжалостен ...
Присвояването на нашата българо-арийски ...
СЛАБОСТ - ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ
Присвояването на нашата българо-арийски ...
СЛАБОСТ - ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ
Няма коментари
Търсене