Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2012 16:19 - Агне в трап
Автор: kulinaria Категория: Рецепти   
Прочетен: 2462 Коментари: 0 Гласове:
0



Продукти: 6-7 кг. агне 600 г. топено масло 80 г. сол 20 г. черен пипер Начин на приготвяне: 1. Агнето се одира внимателно. Изчиства се от вътрешностите, оставят се само бъбреците. Посолява се отвътре и отвън със сол и черен пипер. Връща се обратно в кожата, която се завързва от двете страни. 2. Изкопава се [...]r
r


Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/11/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5-%d0%b2-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bf.html


Тагове:   трап,   агне,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 3228968
Постинги: 1648
Коментари: 431
Гласове: 109
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031