Постинг
06.04.2012 09:19 -
Пиле със зеле по манастирски
Продукти: 800 г. пиле 500 г. прясно зеле 60 г. ориз 100 г. домати 50 г. зелени пиперки 1 бр. люта чушка 100 мл. растително масло 80 г. краве масло черен пипер чубрица сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Леко свареното пиле се нарязва на порции и се задушава заедно с лука, зелето и [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/14/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/14/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене