Постинг
06.04.2012 09:19 -
Агнешко със сос и задушени зеленчуци
Продукти: (за 4 порции) 1 бр. агнешка плешка 1 к.ч. Бейлис 1 ч.ч. бира 3-4 моркова 2-3 пащърнака 2 връзки пресен лук 1 ч.ч. доматен сок от косерва 1 ч.л. сол 2-3 зърна бахар 1 с.л. пресен джоджен Начин на приготвяне: 1. Агнешката плешка се слага в тенджера. Наливат се 2-3 ч.ч. вода и 1 [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/25/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%be%d1%81-%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d1%87%d1%83%d1%86%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/25/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%be%d1%81-%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d1%87%d1%83%d1%86%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене