Постинг
06.04.2012 09:19 -
Агнешко буглама
Продукти: 800 г. агнешко месо 350 г. агнешки дреболии 100 мл. растително масло (1/2 ч.ч.) 150 г. кромид лук (2-3 глави) 100 г. домати (5-6 бр.) джоджен сол Начин на приготвяне: 1. В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета лук. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/01/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d1%83%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/01/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d1%83%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене