Постинг
26.03.2012 11:09 -
Телешки бъбреци с вино и сметана
Продукти: 2 бр. телешки бъбреци 1 с.л. брашно 30 г. масло 250 г. гъби 1 глава чесън 1/2 ч.ч. бяло вино 2 с.л. сметана сол черен пипер магданоз Начин на приготвяне: 1. Почистените бъбреци се запържват в маслото за 3-4 минути, поръсват се със сол и черен пипер и се изваждат. 2. В същата мазнина [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/21/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%86%d0%b8-%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/21/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%86%d0%b8-%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене