Постинг
15.02.2012 15:43 -
Херинги в саламура
Продукти: /за 4 порции/ 8 средноголеми филета от херинга кората и сока на 1 портокал 1 ч. л. оцет сол на вкус 1 скилидка чесън, нарязана на тънки резенчета няколко зрънца черен пипер 4 бр. дафинови листа 1 средноголяма глава лук, нарязана на филийки Начин на приготвяне: Загрейте фурната до 190 *С. Навийте филето на [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/04/%d1%85%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%b3%d0%b8-%d0%b2-%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d1%83%d1%80%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/04/%d1%85%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%b3%d0%b8-%d0%b2-%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d1%83%d1%80%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене