Постинг
27.01.2012 03:50 -
Пиле с кашкавал и гъби на фурна
Продукти: 1 бр. пиле (до 1 кг.) 125 г. (1 пак.) краве масло 200 г. кашкавал 4 бр. яйца 100 г. гъби 2 к.ч. брашно черен пипер сол на вкус Начин на приготвяне: Почистеното и измито пиле се сварява в подсолена вода, оставя се да изстине, обезкостява се и се нарязва на ивички. Брашното се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/26/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bb-%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/26/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bb-%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене