Постинг
09.01.2012 02:25 -
Торта „Агнеса“
Продукти: 1 пак. масло (125 г.) 1 ч.ч. захар 3-4 бр. белтъци 1 ч.ч. смлени орехи 2 ч.ч. брашно 3-4 бр. жълтъци 1 ч.ч. пудра захар 1 бр. млечен шоколад Начин на приготвяне: 1. Маслото и захарта се разбиват с миксер. 2. Добавят се разбитите отделно на сняг белтъци, орехите и брашното. 3. Бърка се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/08/%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/08/%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене