Постинг
01.01.2012 16:07 -
Гъбен сос за пържоли
Продукти: 250–300 г. гъби 2 глави кромид лук 1/2 ч.ч. брашно 1/2 пакетче масло 1 с.л. доматено пюре 1 ч.ч. бяло вино 1 ч.ч. бульон (от гъбите) дафинов лист, бахар черен пипер и сол Начин на приготвяне: 1. Гъбите се нарязват и се сваряват с подправките. Отцеждат се и се отделя 1 чаша от бульона [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/31/%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%be%d1%81-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/31/%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%be%d1%81-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене