Постинг
30.12.2011 05:07 -
Сарми със свинско месо и лук
Продукти: 1 кг. свинско месо 6-7 глави лук 1/2 ч.ч. свинска мас 15 зърна черен пипер 1 голяма кисела зелка сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Лукът се нарязва на филийки и се запържва в маста. Посолява се и се разбърква с черния пипер. 2. Месото се обезкостява и се нарязва на малки правоъгълни [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/29/%d1%81%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be-%d0%b8-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/29/%d1%81%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be-%d0%b8-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
Няма коментари
Търсене