Постинг
28.12.2011 23:43 -
Зелен фасул с шунка и яйца
Продукти: 500 г. зелен фасул от консерва 500 г. шунка (без сланина) 35 г. галета 100 мл. олио 2-3 бр. яйца горчица лимон сол Начина на приготвяне: 1. Сварете яйцата, след което ги разрежете на две по дължина. 2. Стрийте жълтъците, добавете част от олиото, горчица и сол на вкус. 3. Напълнете с получената смес [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/28/%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%bb-%d1%81-%d1%88%d1%83%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d0%b8-%d1%8f%d0%b9%d1%86%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/28/%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%bb-%d1%81-%d1%88%d1%83%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d0%b8-%d1%8f%d0%b9%d1%86%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене