Постинг
18.12.2011 13:25 -
Салата от зрял фасул с лук
Продукти: 300 г. зрял фасул 1 голяма глава лук 2 с.л. олио 1 с.л. оцет 2-3 стръкчета копър сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Избира се по-едър фасул, който се сварява в подсолена вода, прецежда се и се изсипва в купа. Може да се ползва и готов от консерва. 2. Лука се нарязва на [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/17/%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%b7%d1%80%d1%8f%d0%bb-%d1%84%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%bb-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/17/%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%b7%d1%80%d1%8f%d0%bb-%d1%84%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%bb-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
Няма коментари
Търсене