Постинг
06.12.2011 22:49 -
Домашен пастет от агнешки черен дроб
Продукти: 500 г. агнешки черен дроб /или друг/ 1 малка глава червен лук 5 скилидки чесън 2 бр. гъби печурки 1 ч.л. настъргана лимонова кора 1 ч.л. настъргана портокалова кора букет от подправки /салвия, мащерка, магданоз/ 150 г. прясно масло 50 мл. течна сметана 100 мл. червено вино 100 мл. бренди черен пипер сол Начин [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/05/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/05/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1.html
Концепцията на Н.С.Державин за първобълг...
Лекции по българска история - академик Д...
Българска история от академик Державин
Лекции по българска история - академик Д...
Българска история от академик Державин
Няма коментари
Търсене