Постинг
17.11.2011 20:07 -
Мусака с праз и кайма
Продукти: 2 стръка праз лук 500 г. картофи 500 г. кайма 2 бр. домати 2 бр. яйца 1 кофичка кисело мляко магданоз червен пипер черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Два стръка праз се нарязват на дребно, а 1/2 кг обелени картофи – на кубчета. Запържват се в мазнина до промяна на цвета. 2. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/15/%d0%bc%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/15/%d0%bc%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене