Постинг
27.10.2011 18:13 -
Никулденски рибник в тесто
Продукти: 1 пресен шаран (1,5-2 кг.) 200 г. смлени орехи 2 глави стар кромид лук 50 г. стафиди 100 мл. доматен сок (пюре) 1/2 ч.л. сол 1/2 ч.л. червен пипер 1 щипка индийско орехче 1/2 ч.л. сушена стрита мащерка 1 опаковка бутертесто 1 зелен лимон 50 мл. олио Начин на приготвяне: Рибата се измива, почиства [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/27/%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d1%83%d0%bb%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/27/%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d1%83%d0%bb%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене