Постинг
09.10.2011 23:13 -
Яхния с праз лук, кайма и гъби
Продукти: 8-9 стръка праз лук 3 бр. домати 400 г. гъби 1 ч.л. червен пипер 400 г. кайма 1 ч.л. червен пипер сол на вкус чубрица олио вода Начин на приготвяне: 1. Празът се почиства и нарязва на шайби, гъбите – на малки парченца. Доматите се обелват и нарязват на ситно. 2. В голяма тенджера [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/08/%d1%8f%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0-%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/08/%d1%8f%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0-%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене