Постинг
30.09.2011 17:43 -
Арабска мусака
Продукти: 600-700 г. телешка кайма 1,5 кг. картофи 300 г. кашкавал 2 глави лук 4-5 скилидки чесън прясно мляко масло сушени манатарки целина магданоз черен пипер мащерка сминдух пикантина кимион сол Начин на приготвяне: 1. От картофите, млякото и маслото се приготвя картофено пюре. 2. Лукът се задушава с чесъна, добавят се сушените гъби и [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/30/%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b1%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/30/%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b1%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%b0.html
На Клаудио Раниери му се хапва мусака съ...
добър Вечер Мусака и салата за всички ид...
Мусака и салата
добър Вечер Мусака и салата за всички ид...
Мусака и салата
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене