Постинг
28.09.2011 22:31 -
Телешко (свинско) с карфиол
Продукти: 350 г. телешко (или свинско) месо 35 г. мас 50 г. лук 1 с.л. брашно червен пипер 1 бр. домат 500 г. карфиол ситно нарязан магданоз сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на порционни парчета и се запържва в сгорещената мазнина. 2. Месото се отделя и в същата мазнина се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/26/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%84%d0%b8%d0%be%d0%bb.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/26/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%84%d0%b8%d0%be%d0%bb.html
Няма коментари
Търсене