Постинг
25.09.2011 21:55 -
Паприкаш с пресен лук и кайма
Продукти: 500 г. телешка кайма 3 глави лук 4-5 бр. домати 2-3 бр. зелени чушки 1/2 ч.л. сол 1/2 ч.л. червен пипер 2-3 с.л. мазнина за готвене Начин на приготвяне: Доматите и чушките се почистват, измиват и режат на дребно. Каймата се омесва заедно с лука, нарязан на филийки. Взема се дълбок тиган, с по- [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/24/%d0%bf%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%88-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/24/%d0%bf%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%88-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене