Постинг
05.09.2011 13:49 -
Панирана риба по индонезийски
Продукти: 200 г. филе от бяла риба 2 с.л. брашно 1/2 ч.ч. галета лимонов сок вегета кориандър бял пипер сол Начин на приготвяне: 1. Рибата се подготвя със солта, вегетата, лимоновия сок, кориандъра и белия пипер. 2. Овалва се в брашното и после в галетата. 3. Пържи се, докато стане хрупкава.r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/05/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/05/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене