Постинг
21.08.2011 21:44 -
Лионски огретен
Продукти: 900 г. картофи 80 г. масло 450 г. лук 1 скилидка чесън 1 кубче пилешки бульон 2 с.л. олио сол и черен пипер розмарин или магданоз за украса Начин на приготвяне: 1. Картофите се обелват и измиват. Слагат се в подсолена вода да поврат за около 10 минути. Изваждат се от водата да поизстинат [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/08/21/%d0%bb%d0%b8%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/08/21/%d0%bb%d0%b8%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bd.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене